Puur BasisPuur PlusPuur CompleetPuur Op Maat
Puur P&O biedt abonnementsvormen aan waarbij u de mogelijkheid krijgt om voor een vast tarief diensten af te nemen. Hierdoor kunt u gebruik maken van de expertise van een Personeelsadviseur zonder dat u hiervoor iemand in dienst hoeft te nemen of in te huren. Afhankelijk van het abonnement kunt u telefonisch, via e-mail of in een persoonlijk gesprek uw vraag of probleemstelling aangeven waarna Puur P&O u van een advies en/of ondersteuning voorziet.


Puur Basis

Met het abonnement Puur Basis kunt u op werkdagen onbeperkt gebruik maken van de expertise van Puur P&O via e-mail of telefonisch contact. Hierbij krijgt u direct een antwoord op uw vraag dan wel uiterlijk binnen 24 uur.

Tarief: € 150,- per kwartaal.


Puur Plus

Met het abonnement Puur Plus kunt u op werkdagen onbeperkt gebruik maken van de expertise van Puur P&O via e-mail of telefonisch contact. Hierbij krijgt u direct een antwoord op uw vraag dan wel uiterlijk binnen 24 uur.
Tevens ontvangt u per kwartaal een adviesgesprek op locatie om uw personeels-zaken te bespreken en u daarbij van advies en/ of ondersteuning te voorzien.

Tarief: € 199,- per kwartaal.


Puur Compleet

Met het abonnement Puur Compleet kunt u op werkdagen onbeperkt gebruik maken van de expertise van Puur P&O via e-mail of telefonisch contact. Hierbij krijgt u direct een antwoord op uw vraag dan wel uiterlijk binnen 24 uur. U ontvangt per kwartaal twee adviesgesprekken op locatie om uw personeelszaken te bespreken en u daarbij van advies en/ of ondersteuning te voorzien.
Daarnaast voeren wij een P&O-scan uit om uw huidige personeelsbeleid door te lichten en geven advies hoe u dit kan optimaliseren.
Bij verlenging van dit abonnement ontvangt u twee uur gratis dienstverlening voor de werkzaamheden die voortkomen uit de P&O-scan.

Tarief: € 399,- per kwartaal.


Puur Op Maat

Naar eigen wensen en in overleg overeen te komen.
Voor de mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen met Puur P&O.


# Voor de voorwaarden betreffende de abonnementsvormen verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.